Even voorstellen - onze nieuwe trainer

Na dat bekend is geworden dat ik volgend seizoen deel mag uit maken van KV DTL als trainer/coach van de selectie wil ik mij graag even voorstellen.
Mijn naam is Jan Wagenaar, 65 jaar jong, getrouwd met Trieneke. Wij wonen sinds eind oktober 2019 aan de Bildwei 32 te Rottevalle (daarvoor bijna 40 jaar in Drachten) en zijn trotse ouders en pake en beppe van 3 kinderen en partners met 10 kleinkinderen. In mijn werkzame leven heb ik 27 jaar gewerkt bij een bank en vanaf 2001 16 jaar als eigenaar op een assurantie/hypotheek kantoor. Vanaf 1 januari 2017 heb ik mijn bedrijf verkocht en heb ik veel tijd over voor andere dingen.
In maart ben ik benaderd door KV DTL om voor het komend seizoen 2022/2023 trainer/coach te worden van de selectie en heb ik daar positief op gereageerd.

Mijn actieve korfbal periode is gestart op de lagere school in Boelenslaan waar wij van meester Jappie Kuipers (de poema, vanwege het logo op zijn trainingspak) vaak gymlessen kregen in korfbal. Tot mijn 36e jaar was ik actief korfballer in Boelenslaan met als hoogtepunten drie jaar in de 1e klasse te hebben gespeeld. Ieder jaar dat we niet degradeerden was voor de KC Boelenslaan een kampioenschap. De jaren daarna werden we een stabiele 3e/4e klasse vereniging.
Destijds zaten onze kinderen al op korfbal bij KV Drachten en ook ik ben daar nog een paar jaar gaan korfballen in het vierde. Na mijn actieve leven als korfballer ben ik training gaan geven aan het 3e/4e van KV Drachten en volgen er nog 11 andere verenigingen waar ik altijd veel plezier aan heb beleefd. Mijn laatste vereniging was KV Lemmer.

Ik verheug mij erop als trainer/coach aan de slag te gaan in het nieuwe seizoen bij KV DTL en zal al tijdens de 2e helft van dit veldseizoen regelmatig toeschouwer zijn op het veld.

Groet vanuit Rottevalle
Jan

Twitter response: "Could not authenticate you."