19 juni 2019 Provinciaal Schoolkorfbal Toernooi Friesland bij kv DTL

In 2017 heeft kv DTL de PSK editie van dat jaar succesvol georganiseerd en werd toen meteen gevraagd om het in 2018 weer te doen. Maar in goed overleg hebben we vorig jaar het toernooi aan kv Olympia uit Twijzel gegund. Nu is het dus weer de beurt aan ons.

De voorbereidingen zijn al een aantal maanden aan de gang. De commissie bestaande uit Jacob, Johan, Willem en Tjibbe heeft het draaiboek van de vorige keer er weer bij gepakt. Enkele aanpassingen en verbetering zullen doorgevoerd worden. Financieel worden we weer gesteund door veel bedrijven, particulieren en instanties waardoor de begroting er naar tevredenheid uit ziet. Bedankt alvast voor al deze steun.

Het toernooi zal plaatsvinden op 19 juni 2019 van 13:00 tot 17:30. Er zal door 44 teams (allemaal viertallen) gestreden worden om drie Friese titels schoolkorfbal, groepen 3/4, 5/6 & 7/8. Dat betekent dat er bijna 400 kinderen en begeleiding verwacht mogen worden. Om alles in goede banen te leiden kunnen we niet zonder vrijwilligers. De commissie is van plan om dinsdagavond en woensdagochtend alles op te bouwen, ’s middags hebben we o.a. hulp nodig in de kantine en na afloop zal alles weer opgeruimd moeten worden. Eenieder die kan en wil helpen op 19 juni weet de commissie vast wel te vinden.

Hopelijk tot 19 juni.
PSK commissie

No tweets found.