Sponsors en sponsoring

Hoofdsponsor DTL

Bouwbedrijf Postma

Kledingsponsors

Reclameborden Sporthal Holwerd


Reclameborden Sportveld Hantum 


Wedstrijdbal Sponsoren


Bidon Sponsor

De blauwe bedrijfsnamen zijn aanklikbaar en verwijzen door naar de website van de sponsoren.

Shirtreclame

Bij shirtreclame levert de sponsor het gehele tenue voor een team en betaalt daarnaast de afgesproken jaarlijkse bijdrage. Voor het eerste team worden 12 trainingspakken, 12 shirts, 6 rokjes en 6 broeken te beschikking gesteld. Voor de overige teams 10 shirts, 5 rokjes en 5 broeken. De sponsor levert bij de kleding twee sporttassen per team. Het al of niet leveren van trainingspakken bij de lagere teams wordt aan de sponsor overgelaten.

Reclameborden op het sportveld
De sponsor zorgt zelf voor het reclamebord (60x244 cm.). De borden staan aan de rand van het sportveld. De kosten voor deze reclame zijn € 100,- per jaar.

Reclameborden in de sporthal in Holwerd
Het reclamebord (244x60 cm.) wordt door de vereniging verzorgd. Dit in overleg met de sponsor. De vergoedingen zijn voor de zuidwand (tribune) € 100,- , voor de oostwand (ingang) € 150,- , voor de noord- (kleedruimtes) en westwand (scorebord) € 200,- per jaar.

Aanbieden wedstrijdbal
Wilt u incidenteel sponsoren, dan is het aanbieden van een wedstrijdbal wellicht een idee voor u. In overleg wordt gekozen voor een wedstrijd. De door u aangeboden bal blijft met vermelding van uw (bedrijfs)naam ten minste een jaar in de kantine hangen. DTL zorgt voor de bal. De eenmalige kosten hiervoor zijn € 50,- .

Wilt u DTL ook sponsoren, als bedrijf of particulier? Neem dan contact op met de secretaresse van het dagelijks bestuur via info@kvdtl.nl 

Twitter response: "Could not authenticate you."